Dyr på Fagerholt

Fagerholt har flere forskellige dyr. De er alle sammen søde og venlige. Alt afhængning af hvornår på året at i besøger Fagerholt , vil dyrene være i stald eller på græs.

Køer og kalve

Der er 16 moderkøer med kalv. Det meste af året går flokken på græs. Om vinteren blivet de taget ind , så de kan blive nusset lidt bag øret , når de skal føde deres kalve. Kalvene drikker mælk hos deres mor.

Hest og pony

Bailey og Rosa er to dejlige heste, som man kan ride på er et stort hit når foderrunden sluttes af. Store som små børn elsker hestene.

Kaniner

På Fagerholt har vi også kaniner, som skal passe og plejes. De elsker når de får rent vand og når nogle af gæster gider plukke mælkebøtte blade til dem.

Høns

Der er høns på Fagerholt. Når der om morgen fodres dyr, er det et fast punkt at samle æg hos vores høns. Der er ca. 15 høns og de ligger hvert 1 æg om dagen. Alle børn henter og tæller æg og de er rigtige dygtige til det.

Får og lam

På Fagerholt er der moderfår med lam. De går ude det mest af året og græsser. De kommer altid hen og vil snakke, da de fleste er tamme.

Hund

Vores hund hedder Klara, er en sort labrador. Hun er rigtig dejlig, fuld af energi. Man kan altid sparke lidt fodbold med Klara - eller sidde og klappe hende.